2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

Over ons

LEER ONS KENNEN

Dé evenement locatie in Amsterdam

Wij zijn een evenementenbedrijf die u helpt bij het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Sinds 2017 zijn wij begonnen om van onze passie ons beroep te maken. Wij organiseren evenementen van alle formaten, voor u als individu of voor uw bedrijf. Ons team verzorgd graag een onvergetelijk en geweldig evenement en denken graag met u mee.

Wij luisteren eerst naar uw dromen en wensen en creëren daarbij een plan op maat. De diensten die wij kunnen bieden zijn, het volledig ontzorgen van uw evenement, het regelen van een locatie, het verzorgen van catering en decoratie, daarnaast bieden wij ook entertainment en facilitaire diensten aan. Wij plannen het gehele evenement en zorgen ervoor dat het van a tot z geregeld is.

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot de organisatie van complete evenementen. Wij geven ook graag advies en ondersteuning. Met enthousiasme, ervaring, betrokkenheid en creativiteit zorgt ons team ervoor dat uw evenement een succes wordt.

Heb je nu een wens of een vraag, wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

We kunnen verschillende

Diensten aanbieden

Wij hebben een prachtige locatie op de Zuidas. Deze locatie bevat 4 verschillende ruimtes en kunnen apart van elkaar worden gehuurd. 

Wij bieden een eigen catering aan die vooral gericht is op de mediterrane keuken. In overleg kunnen wij ook andere keukens aanbieden. 

Een mooie styling voor uw evenement zet vaak de puntjes op de i. De styling verzorgen wij aan de hand van uw wensen.

m2 feest ruimte
100
Ruimtes
0
Feesten gegeven
250 +

2 Organize

Ons team

2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

Bilal

Hallo, Ik ben Bilal en ik ben 24 jaar en 1 van de gezichten achter 2 Organize. Ik werk als all round medewerker. Daarbij vind ik het heerlijk om omringd te zijn door andere creatievelingen en om samen mooie projecten succesvol te maken.

Geef mij een paar steekwoorden en ik heb binnen no time een heel concept voor je uitgedacht. Als je mij echt blij wilt maken, dan laat je mij je evenementen organiseren samen met mijn collega’s.

Heb jij binnenkort een zakelijk evenement op de planning en kun je wat hulp gebruiken? Dan kom ik graag met u in contact, je kunt mij ook benaderen via WhatsApp.

2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

Cemre

Hi, Ik ben Cemre en welkom bij 2 Organize. Bij 2 Organize heb ik verschillende functies. In de voorbereiding van de evenementen heb ik vaak contact met verschillende partijen en doe ik eigenlijk een beetje van alles. Ik ben de creatieveling van het stel en zal mijn in de voorbereiding vooral bezig houden met de details om het evenement af te maken. Daarnaast hou ik mij ook bezig met de socials.

Tijdens de evenementen ben ik de floormanager en stuur ik het personeel aan. Daarbij zal ik één van de aanspreekpunten zijn voor zowel het personeel als de gasten. Ik ben de stille kracht altijd aanwezig en hou de grote lijnen in de gaten.

2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

Aynur

Welkom bij ons, ik ben Aynur 48 jaar oud en oprichter van 2 Organize. Al ver voor de oprichting wist ik dat ik mijn plezier haalde uit het organiseren van evenementen. Een evenement is voor iedereen wat anders soms heel kleine en soms zo groot. Wij houden ons bezig met wat u wilt en hoe wij daar in kunnen bijdrage, altijd met plezier en een lach. Kwaliteit van onze diensten is belangrijk dus waken we daar goed over. Wij staan open voor alle vragen en wensen, dus wanneer spreek ik u?

Bezoek ons voordat u beslist

Interesse in een bezichtiging?

WhatsApp whatsapp