2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

Catering

eVENTS AT PITS

Catering op locatie

Voor bedrijven kunnen wij meerdere vormen van catering leveren. Van ontbijt, lunch, overwerkmaaltijd tot een diner, buffet of borrel, alles bespreekbaar. Uw evenementen kunnen wij ook volledig verzorgen. Eten, drinken, borrels maar ook facilitaire voorzieningen kunnen we leveren op uw unieke evenement. Van begin tot eind volledig ontzorgt, een verrassend aanbod op het gebied van voedsel en dranken, alles wordt vers gemaakt en we werken met duurzame producten via onze leveranciers. Al onze diensten worden uiteraard ook op onze eigen locatie aangeboden. U bent van harte welkom in onze lunchroom aan het Ijsbaanpad 9 op de zuidas van Amsterdam.

LEER ONS KENNEN

Dé evenement locatie in Amsterdam

Wij zijn een evenementenbedrijf die u helpt bij het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Sinds 2017 zijn wij begonnen om van onze passie ons beroep te maken. Wij organiseren evenementen van alle formaat, voor u als individu of voor uw bedrijf. Ons team verzorgd graag een onvergetelijk en geweldig moment en denken graag met u mee.

Wij luisteren eerst naar uw dromen en wensen en creëren daarbij een plan op maat. De diensten die wij kunnen bieden zijn, het volledig ontzorgen van uw evenement, het regelen van een locatie, een catering en decoratie, daarnaast bieden wij ook entertainment en facilitaire diensten aan. Wij plannen het gehele evenement en zorgen ervoor dat het van a tot z geregeld is.

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot de organisatie van complete evenementen. Wij geven ook graag advies, ondersteuning en/of deelopdrachten. Met enthousiasme, ervaring, betrokkenheid en creativiteit zorgt ons team ervoor dat uw evenement een succes wordt.

Heb je nu een wens of een vraag, wacht niet langer en neem direct contact met ons op

Bezoek ons voordat u beslist

Interesse in een bezichtiging?

WhatsApp whatsapp