2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

Bedrijven

eVENTS AT PITS

Wat betekenen wij voor Bedrijven

Gelegen op de zuidas in Amsterdam een mooie locatie met diverse mogelijkheden voor bedrijven. 2 Organize is sinds 8 jaar een begrip in de evenementen en catering en heeft sinds kort een extra locatie met ruime parkeergelegenheid, is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Er zijn binnen 112 zitplaatsen verdeeld over verschillende niveaus welke allemaal open zijn. Het restaurant is zo ingericht dat het uitnodigt om naast iets lekkers te eten en te drinken, er ook comfortabel gewerkt kan worden. Buiten hebben we een afgesloten terras met nog eens plek voor 60 gasten. De lunchroom wordt s ’avonds en in het weekend omgetoverd tot een eventlocatie waar bedrijfs- en privé feesten plaats vinden

LEER ONS KENNEN

Dé evenement locatie in Amsterdam

Wij zijn een evenementenbedrijf die u helpt bij het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Sinds 2017 zijn wij begonnen om van onze passie ons beroep te maken. Wij organiseren evenementen van alle formaat, voor u als individu of voor uw bedrijf. Ons team verzorgd graag een onvergetelijk en geweldig moment en denken graag met u mee.

Wij luisteren eerst naar uw dromen en wensen en creëren daarbij een plan op maat. De diensten die wij kunnen bieden zijn, het volledig ontzorgen van uw evenement, het regelen van een locatie, een catering en decoratie, daarnaast bieden wij ook entertainment en facilitaire diensten aan. Wij plannen het gehele evenement en zorgen ervoor dat het van a tot z geregeld is.

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot de organisatie van complete evenementen. Wij geven ook graag advies, ondersteuning en/of deelopdrachten. Met enthousiasme, ervaring, betrokkenheid en creativiteit zorgt ons team ervoor dat uw evenement een succes wordt.

Heb je nu een wens of een vraag, wacht niet langer en neem direct contact met ons op

Bezoek ons voordat u beslist

Interesse in een bezichtiging?

WhatsApp whatsapp