2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

Onze eigen locatie

2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

EVENEMENTENLOCATIE AMSTERDAM

Onze eigen locatie

De Zuidas in Amsterdam is een nieuwe event locatie rijker, namelijk Events At Pits.

Een unieke locatie met vele gezichten, van lunchroom tot club, van frisje naar bubbels van broodjes tot gastronomische chic diner. Alles van verjaardagen tot bruiloft. Van feestelijk tot zakelijk, bij Events At Pits kan het. Deze locatie bevat 4 verschillende ruimtes en kunnen apart van elkaar worden gehuurd. Er kunnen 3 ruimtes samengevoegd worden tot een gezamenlijk ruimte. Daarnaast heeft Events at Pits ook een geweldig terras die goed gebruikt kan worden in de zomer.

2 Organize

Onze ruimtes

Ruimte 1: De gouden ruimte

De Gouden ruimte heeft 50 zitplekken en is de meest centrale ruimte. Deze ruimte heeft direct toegang tot het terras en kan samen gevoegd worden met andere ruimtes.

Ruimte 2: De zilveren ruimte

De Zilveren ruimte heeft 50 zitplekken en kan los of gezamenlijk geboekt worden. Deze ruimte heeft een eigen koffiebar en toegang tot een overdekt terras voor 15 personen. Mocht je deze ruimte in combinatie gebruiken met de Gouden ruimte kan deze ruimte prima als dansvloer dienen.

Ruimte 3: De bronzen ruimte

De bronzen ruimte is een balkon en in deze ruimte is plaats van 20 zitplekken. De bronzen ruimte is in combinatie met andere ruimtes te boeken of kan dienen als ruimte voor kleine gezelschappen.

Ruimte 4: Lounge ruimte

Dit is een kleine lounge ruimte en is alleen als extra ruimte bij te boeken als de gouden ruimte wordt gehuurd. Hier kunnen 10 tot 20 zitplekken gecreëerd worden.

Ruimte 5: Het terras

Het terras heeft een capaciteit van 65 zitplaatsen en 125 staanplaatsen. Deze ruimte is zeer geschikt voor de warme dagen en is tevens te boeken in combinatie met andere ruimtes.

Bezoek ons voordat u beslist

Interesse in een bezichtiging?

WhatsApp whatsapp