2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

Locatie verhuur

eVENTS AT PITS

Locatie verhuur

Ben je op zoek naar een leuke externe locatie waar veel mogelijk is. Wij bieden verschillende ruimtes aan die apart van elkaar gehuurd kunnen worden. Wij bieden hiernaast een vergaderruimte met faciliteiten aan voor maximaal 20 personen. Onze ruimtes zijn beschikbaar voor verschillende zakelijke evenementen. Door de week of in het weekend een seminar of workshops verzorgen vraag naar de mogelijkheden.

2 Organize

Onze ruimtes

Ruimte 1: De gouden ruimte

De Gouden ruimte heeft 50 zitplekken en is de meest centrale ruimte. Deze ruimte heeft direct toegang tot het terras en kan samen gevoegd worden met andere ruimtes.

Ruimte 2: De zilveren ruimte

De Zilveren ruimte heeft 50 zitplekken en kan los of gezamenlijk geboekt worden. Deze ruimte heeft een eigen koffiebar en toegang tot een overdekt terras voor 15 personen. Mocht je deze ruimte in combinatie gebruiken met de Gouden ruimte kan deze ruimte prima als dansvloer dienen.

Ruimte 3: De bronzen ruimte

De bronzen ruimte is een balkon en in deze ruimte is plaats van 20 zitplekken. De bronzen ruimte is in combinatie met andere ruimtes te boeken of kan dienen als ruimte voor kleine gezelschappen.

Ruimte 4: Lounge ruimte

Dit is een kleine lounge ruimte en is alleen als extra ruimte bij te boeken als de gouden ruimte wordt gehuurd. Hier kunnen 10 tot 20 zitplekken gecreëerd worden.

Ruimte 5: Het terras

Het terras heeft een capaciteit van 65 zitplaatsen en 125 staanplaatsen. Deze ruimte is zeer geschikt voor de warme dagen en is tevens te boeken in combinatie met andere ruimtes.

LEER ONS KENNEN

Dé evenement locatie in Amsterdam

Wij zijn een evenementenbedrijf die u helpt bij het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Sinds 2017 zijn wij begonnen om van onze passie ons beroep te maken. Wij organiseren evenementen van alle formaat, voor u als individu of voor uw bedrijf. Ons team verzorgd graag een onvergetelijk en geweldig moment en denken graag met u mee.

Wij luisteren eerst naar uw dromen en wensen en creëren daarbij een plan op maat. De arrangementen die wij kunnen bieden zijn, het volledig ontzorgen van uw evenement, het regelen van een locatie, een catering en decoratie, daarnaast bieden wij ook entertainment en facilitaire diensten aan. Wij plannen het gehele evenement en zorgen ervoor dat het van a tot z geregeld is.

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot de organisatie van complete evenementen. Wij geven ook graag advies, ondersteuning en/of deelopdrachten. Met enthousiasme, ervaring, betrokkenheid en creativiteit zorgt ons team ervoor dat uw evenement een succes wordt.

Heb je nu een wens of een vraag, wacht niet langer en neem direct contact met ons op

Bezoek ons voordat u beslist

Interesse in een bezichtiging?

WhatsApp whatsapp