2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

Decoratie

eVENTS AT PITS

Decoratie

Een mooie styling voor uw evenement zet vaak de puntjes op de i.
De styling verzorgen wij aan de hand van uw wensen. Voor verschillende thema’s kunnen wij decoratie verzorgen. Van een volledig omgetoverde locatie tot tafeldecoratie, flowerwalls of tafelbekleding. Denk ook aan decoratie op de vloer, de muren, stoelen, tafels en de bar. Alles om u feest af te maken. Decoratie is bij ons alleen af te nemen in combinatie met andere diensten.

LEER ONS KENNEN

Dé evenement locatie in Amsterdam

Wij zijn een evenementenbedrijf die u helpt bij het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Sinds 2017 zijn wij begonnen om van onze passie ons beroep te maken. Wij organiseren evenementen van alle formaat, voor u als individu of voor uw bedrijf. Ons team verzorgd graag een onvergetelijk en geweldig moment en denken graag met u mee.

Wij luisteren eerst naar uw dromen en wensen en creëren daarbij een plan op maat. De diensten die wij kunnen bieden zijn, het volledig ontzorgen van uw evenement, het regelen van een locatie, een catering en decoratie, daarnaast bieden wij ook entertainment en facilitaire diensten aan. Wij plannen het gehele evenement en zorgen ervoor dat het van a tot z geregeld is.

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot de organisatie van complete evenementen. Wij geven ook graag advies, ondersteuning en/of deelopdrachten. Met enthousiasme, ervaring, betrokkenheid en creativiteit zorgt ons team ervoor dat uw evenement een succes wordt.

Heb je nu een wens of een vraag, wacht niet langer en neem direct contact met ons op

Bezoek ons voordat u beslist

Interesse in een bezichtiging?

WhatsApp whatsapp