2 Organize - Events at Pits - Evenementen locatie in Amsterdam

Diensten

Verschillende

Particulieren diensten

Wij hebben een prachtige locatie op de Zuidas. Deze locatie bevat 4 verschillende ruimtes en kunnen apart van elkaar worden gehuurd. 

Wij bieden een eigen catering aan die vooral gericht is op de mediterrane keuken. In overleg kunnen wij ook andere keukens aanbieden. 

Een mooie styling voor uw evenement zet vaak de puntjes op de i. De styling verzorgen wij aan de hand van uw wensen.

eVENTS AT PITS

Diensten voor bedrijven

Voor bedrijven kunnen wij meerdere vormen van catering leveren. Van ontbijt, lunch, overwerkmaaltijd tot een heerlijk diner, buffet of borrel, alles is bespreekbaar.

Ben je op zoek naar een leuke externe locatie als particulier of uw bedrijf waar veel mogelijk is. Wij bieden verschillende ruimtes aan die apart van elkaar gehuurd kunnen worden voor feesten, partijen, evenementen & vergaderingen.

Een mooie styling voor uw evenement zet vaak de puntjes op de i. De styling verzorgen wij aan de hand van uw wensen. Voor verschillende thema’s kunnen wij u decoratie verzorgen. 

LEER ONS KENNEN

Dé evenement locatie in Amsterdam

Wij zijn een evenementenbedrijf die u helpt bij het organiseren van een onvergetelijk evenement.

Sinds 2017 zijn wij begonnen om van onze passie ons beroep te maken. Wij organiseren evenementen van alle formaat, voor u als individu of voor uw bedrijf. Ons team verzorgd graag een onvergetelijk en geweldig moment en denken graag met u mee.

Wij luisteren eerst naar uw dromen en wensen en creëren daarbij een plan op maat. De arrangementen die wij kunnen bieden zijn, het volledig ontzorgen van uw evenement, het regelen van een locatie, een catering en decoratie, daarnaast bieden wij ook entertainment en facilitaire diensten aan. Wij plannen het gehele evenement en zorgen ervoor dat het van a tot z geregeld is.

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot de organisatie van complete evenementen. Wij geven ook graag advies, ondersteuning en/of deelopdrachten. Met enthousiasme, ervaring, betrokkenheid en creativiteit zorgt ons team ervoor dat uw evenement een succes wordt.

Heb je nu een wens of een vraag, wacht niet langer en neem direct contact met ons op

Bezoek ons voordat u beslist

Interesse in een bezichtiging?

WhatsApp whatsapp